Home Wie zijn wij Programma Cursus Links Contact
CW Paard en Coach
Coaching, instructie, opleiding, arbeidsintergratie, dag- en naschoolse activiteiten

Copyright 2020 by "CW Paard en Coach"   •   All Rights reserved   •   E-Mail: info@cwcoaching.nl
Wajong jongeren en PGB begeleiding
Voor jongeren en jongvolwassenen met een Wajong met PGB, zijn er mogelijkheden op het gebied van arbeidstrainingen, begeleiding en dagbesteding.

Door activiteiten aan te bieden die verband houden met dieren en de dagelijkse verzorging wordt op een natuurlijke manier aanspraak gemaakt op de ontwikkelingsmogelijkheden van de deelnemers.

We stellen de deelnemers centraal: wat kunnen ze en wat willen ze bereiken.
Tijdens de intake kunnen we kijken naar de situatie en aangeven wat er mogelijk is.

Waar
Een van de locaties waar wij gebruik van maken is ‘De Ponyboerderij’. Dit is een rustige en veilige omgeving waar medewerkers, vrijwilligers en pony’s er op ingesteld zijn om deelnemers met een specifieke zorgvraag te kunnen begeleiden.

Inhoud
In de ochtend en de middagen tot 18:00 uur is het mogelijk om van deze activiteiten gebruik te maken. De frequentie en duur zijn afhankelijk van zorgvraag, uithoudingsvermogen en concentratie. De duur kan variëren van 30 minuten tot een aantal uren per dag.

Werkzaamheden
De werkzaamheden die wij aanbieden liggen op het vlak van de dagelijkse verzorging, stal-werkzaamheden en het terrein en weide onderhoud. Voor iedereen wordt gekeken naar de interesses en mogelijkheden.


Lees meer